Koulutukset

Tällä hetkellä seurassamme pyörii neljä viikottaista agilityryhmää lähes ympäri vuoden. Kouluttajiimme voit tutustua täällä.

Maanantain ja keskiviikon ryhmillä on omat kouluttajarinkinsä, eli yhtä ryhmää vetää vuorotellen neljä kouluttajaa. Treenaajamme saavat siis käyttöönsä useamman henkilön osaamisen ja erilaiset kokemustaustat!

Halliimme rakennetaan agilityrata sunnuntai-iltaisin ja se puretaan keskiviikkoiltana. Täten hallissa on valmis rata treenaajia varten kolmena päivänä viikossa.

Lisää agilitystä voit kysyä ryhmien vetäjiltä tai agilityjaoston vetäjältä Heini-Maria Uusikauppilalta:
puh.050 3380701, hm.uusikauppila(a)live.com.

Uusi kurssi! kesä 2017

Agilitykurssi perheille

Mukaan otetaan 4 perhettä ja kurssi muokataan perheiden mukaan. Perheessä koiran ohjaajana voi olla lapsi tai aikuinen tai molemmat yhdessä. Koiran tulee olla vähintään vuoden ikäinen ja rokotettu.
6 kerran kurssi, jonnka kurssipäivät ovat 1.7, 8.7, 15.7, 22.7, 30.7 ja 5.8.
Ilmoittautuminen alkaa 22.6.
Hinta ksky:n jäsenille 30€ ja muille 45€